Racebanen

Racebanen

Klaar voor de start? Zet je eigen racebaan in elkaar en ga de strijd aan en win de race!
Bij Outdoorspeelgoed vind je een uitgebreid assortiment aan racebanen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De tofste racebanen bij Outdoorspeelgoed!

Racebanen brengen snelle en stoere auto’s naar jouw huiskamer! Nu ben jij de coureur die het opneemt tegen familie of vrienden. De stoplichten zijn nog op rood, maar zo meteen springen ze op groen en gaan jullie er met super snel vandoor… Dat is onwijs veel raceplezier op je eigen speelgoed racebaan!

Verschillende stoere racebanen
Racebanen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, types, afmetingen met verschillende mogelijkheden. De allerkleinsten kunnen alvast oefenen op de Paw Patrol racebaan! Dit stimuleert de motoriek die ze later nodig zullen hebben om goed te kunnen racen. Vanaf een jaar of drie zijn kinderen klaar voor het echte werk met handregelaars, bijvoorbeeld op een Carrera Go racebaan.

De supersnelle racebanen van Carrera!
Carrera is een van de bekendste fabrikanten van racebaan speelgoed. Van dit merk zijn dan ook meerdere versies voor verschillende leeftijden verkrijgbaar. De jongste kinderen beginnen met Carrera First Paw Patrol en kunnen daarna verder gaan met Carrera Go Max Speed!

De explosieve racebanen van Hot Wheels!
De meest explosieve racebanen zijn de racebanen van Hot Wheels. Deze coole Hot Wheels racebanen  hebben steile bochten, levensgevaarlijke loopings en zenuwslopende sprongen. Kijk met volle spanning toe hoe de auto's gelanceerd worden, versnellen en over de baan vliegen. 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment