Buitenspelen

Buitenspelen

De lente komt eraan en dus ook het lekkere weer. Perfect om leuk buiten te spelen samen met al je
vriendjes en vriendinnetjes! Met het uitgebreide assortiment aan speelgoed voor het buitenspelen
van Outdoorspeelgoed maak je dit nog leuker!
Van skippyballen tot stoeprandballen. Outdoorspeelgoed heeft het allemaal!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 167

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 167

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buitenspelen met Outdoorspeelgoed

De lente komt er weer aan en met het mooie zonnetje is het dan heerlijk om lekker buiten te spelen, maar wat ga je nou doen? Outdoorspeelgoed biedt hier de oplossing voor met veel keuzes voor het buitenspelen.

Spelletjes

Outdoorspeelgoed biedt jou verscheidene spelletjes aan voor het buitenspelen. Bijvoorbeeld een stoeprandenbal hiermee kan jij samen met je vriendjes of vriendinnetjes het stoeprandenspel spelen. Gooi de bal op de stoeprand waar de andere speler staat. Vind je dit te gevaarlijk voor jouw kinderen? Dan bieden wij bij Outdoorspeelgoed verschillende stoepranden aan, deze kan je overal gewoon neerzetten. Zo kunnen jouw kinderen het spel spelen, ver van de weg en op een veilige manier. Verder hebben wij ook XL speelkaarten, kegelspellen en boter kaas en eieren.

Sport en bewegen

Wil jij lekker buiten voetballen, maar is er geen voetbalveldje in de buurt? Geen probleem! Met de pionnensets en voetbaldoeltjes maak jij in een handomdraai je eigen voetbalveld. Makkelijk mee te nemen en uit te zetten, het veldje kan je dan zowel op het gras als op tegels uitzetten. Hou jij meer van rijden? Dan hebben wij een aantal kleine skateboards voor jou!

Nerf

Met onze collectie Nerf pistolen, kan jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes oorlogje spelen, en dat op een veilige manier. Bij Outdoorspeelgoed koop je de geweren en pijltjes.

Veiligheidspoppetjes

Vind jij dat de auto’s in jouw wijk of straat te hard rijden? Schaf dan een van de veiligheidspoppetjes aan bij Outdoorspeelgoed. Toon aan dat mensen hun snelheid moeten minderen!

Knikkeren

Lekker ouderwets knikkeren, ook dat kan bij Outdoorspeelgoed! Wil jij een knikkerpot, maar zit deze niet op jouw schoolplein? Geen probleem, bij Outdoorspeelgoed bieden wij ook een knikkerpot aan, zodat jij lekker kan knikkeren.

Skippyballen

Lekker rond stuiteren met de verschillende skippyballen van Outdoorspeelgoed. Ben jij een echte stuiterbal? Dan zijn deze skippyballen helemaal voor jou!

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment