Kaartspellen

Kaartspellen

Wil jij een leuk kaartspel kopen? Dan ben je bij Outdoorspeelgoed aan het juiste adres!
In ons assortiment vind je genoeg
mooie kaartspellen. Niet alleen klassieke speelkaarten voor pesten en patience
maar ook populaire kaartspellen als Beverbende, UNO, Boonanza en nog veel meer.
Bekijk het aanbod en koop jouw favoriete kaartspel!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 135

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 135

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koop jouw favoriete kaartspel


Er zijn ontzettend veel kaartspellen te verkrijgen, maar welke past nou echt bij jou? De verschillende kaartspellen in onze webshop zijn zeer gevarieerd. Wij hebben kaartspelletjes voor zowel kinderen als volwassenen en beginners tot ervaren kaartspelers. Je kan kiezen voor een strategisch kaartspel, competitief kaartspel of juist een spel waarin je moet samenwerken. Deze spellen zijn allemaal te vinden op Outdoorspeelgoed!

Populaire kaartspellen
Een erg populair kaartspel is zonder meer Beverbende van 999 Games. In dit spel, geschikt voor het hele gezin, gebruik je de kaarten om elkaar te plagen en dwars te zitten. Of koop een editie van het wereldwijd populaire kaartspelletje UNO.


Leuke kaartspellen
Kaartspellen zijn vaak makkelijk mee te nemen en ook simpel uit te leggen voor de nieuwkomers. Maar wat zijn nou leuke kaartspellen? Dat is een goede vraag, aangezien dit voor iedereen verschilt. Ben je op zoek naar een spel om met je vrienden of juist met je gezin te spelen? Bij Outdoorspeelgoed kan je veel spellen filteren via onze website. Zo kies je zelf voor welke leeftijd het moet zijn en de tijdsduur van het spel. Zodra je dit allemaal weet krijg je een mooi lijstje kaartspellen die perfect passen bij jouw vraag. Op deze manier is er altijd wel een kaartspel geschikt voor elke situatie.

Bekendste kaartspellen
Wie is er niet groot mee geworden, een klassiek kaartspel als pesten. Maar door de jaren heen zijn er veel kaartspellen bijgekomen. Zo heb je Skip Bo wat razend populair is maar denk ook aan edities van De Weerwolven van Wakkerdam. Dit zijn de klassiekers van de huidige generatie. L.A.M.A kaartspel is ook een echte rage onder jongeren en zorgt voor veel positieve reacties. Maar wat is nou het bekendste kaartspel voor het gezin? Kijk dan maar eens naar Beverbende, dit spel is erg toegankelijk en is te spelen vanaf 6 jaar. Hier maak je het hele gezin blij mee.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment