Heemskerk

Sorteer op:

Deze pooltafel met muntinworp is gemaakt van de beste houtsoorten en leiplaat. De tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en wordt geleverd met de benodigde accessoires. Geschikt voor professioneel gebruik.
€2.599,00
Meubel is bruin van kleur met groen speelveld met schijn oplopende hoeken.Poppen in blauw/wit en rood/witte kleuren.
Tafel is voorzien van scoretellers.
€149,00
De Heemskerk HS-30 Blank is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).De Heemskerk HS-30 wordt geleverd inclusief een dertigtal holgedraaide sjoelschijven.
€138,00
Houten dartkabinet van zware kwaliteit.
€54,95
De Soccer school heeft de officiële afmeting en hoogtes van een professionele tafel, maar dan zonder muntinworp.Geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van bedrijven.
Stangen naar keuze.
€649,00
Deze tafeltennistafel van zware kwaliteit is voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen geschikt.
De Rol compact is inklapbaar en wordt geleverd met een zwaar metalen frame.
€498,00
De Heemskerk HS-40 sjoelbak is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen). De HS40 is een sjoelbak vervaardigd uit duurzame houtsoorten zoals Abura in combinatie met Meranti.
€158,00
Deze Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor beginners en gevorderden en uitgevoerd als een degelijk compact inklapbaar model. Indoor tafel. Verkrijgbaar in de kleur groen of blauw.
€365,00
Deze verrijdbare tafeltennistafel is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een actieve vergadering. Actief en nuttig vergaderen aan de vergader tafeltennis tafel.
€2.379,00
Een 7ft airhockeytafel met metalen speelveld. De airhockeytafel is hierdoor geschikt voor het gebruik van hotels, scholen of instellingen.
€799,00
Kadotip! Voetbalspel uitgevoerd in tafelmodel.
Modern, houtkleurig meubel, met groen speelveld en schuin oplopende hoeken voor optimaal speelplezier.
€70,00
Deze pooltafel is geschikt voor particulier gebruik. Pooltafel in 5,5 ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets. Eenvoudig vast onderstel in zwart uitgevoerd.
€195,00
Degelijke middenklasse airhockeytafel voor particulier gebruik. Speelmaat 167 x 76 cm
€389,00
Originele handvervaardigde Heemskerk sjoelbak van zware kwaliteit.
€149,95
Tafeltennistafel indoor inclusief netset. De tafel heeft een stevig inklapbaar onderstel en is daarmee gemakkelijk weg te zetten.
€114,95

Heemskerk levert al sinds 1939 een tafeltennistafels in Nederland. Als eerste fabrikant van tafeltennistafels staat Heemskerk bekend om zijn service en kwaliteit.

Wie heeft er vroeger niet op een Heemskerk tafeltennis of voetbaltafel gespeeld? U toch ook!

De wedstijdtafels zijn door de Nederlandse Tafeltennis Bond gekeurd en voldoen aan de geldende kwaliteitsstandaarden.

Het assortiment van Heemskerk Sport:

  • tafeltennis
  • airhockey
  • tafelvoetbal
  • sjoelen
  • biljart
  • poolen
  • darten

Het bedrijf Heemskerk Sport

Heemskerk Sport verkocht in 1939 zijn eerste tafeltennistafel, de broers Heemskerk waren toen beide ex-tafeltennis kampioen van Nederland.

De dagelijkse werkzaamheden van de gebroeders Heemskerk bestonden uit het vervaardigen van boten, maar toen de plaatselijke tafeltennisvereniging “De Treffers” interesse had in een handgemaakte tafeltennistafel, brak voor hen een nieuwe tijd aan.

Na productie van deze eerste tafeltennistafel zagen de broers in dat er veel verbeterd kon worden op het gebied van tafeltennistafels en was Heemskerk Sport geboren. Begin jaren 60 werd een fabriekspand betrokken en steeg de productie explosief.

Naast de toenemende vraag binnen Nederland, veroverde Heemskerk ook de internationale markt. Gedurende de recessie in de jaren 70 heeft ons bedrijf zich als enige van vier Nederlandse tafeltennistafelproducenten staande weten te houden.

Heemskerk Sport werd in 1990 overgenomen door de familie Schakenbos. Sindsdien hebben ze het assortiment uitgebreid met sjoelbakken, biljarts, voetbaltafels, airhockey en darts. Van botenbouwers tot experts op het terrein van speltafels.

Al meer dan 50 jaar combineert Heemskerk de klassieke ambacht met vooruitstrevende innovatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x