Step2

Sorteer op:

Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. Bij de watertafel wordt een emmer geleverd zodat de kinderen in de goot kunnen scheppen
€88,95
Victor Veilig Verkeersmaatje van Step2
€34,95
Step2 watertafel met 2 compartimenten; als er genoeg water in het hoge deel zit stroomt het zo naar het andere deel. Laat de poppetjes zo van de duikplank in het water springen om heerlijk in het water te zwemmen of snorkelen. De watertafel wordt inclusie
€89,95
Deze tweezijdige kinderspeltafel beschikt over een grote zandbak voor diepe Dino-graven en een waterstation om je graafwerktuigen af ​​te spoelen! Deze speeltafel is groot genoeg om samen te spelen met je vriendjes.
€89,95
Step 2 Krab Zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab.
Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen.
Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden.

Heeft u interesse in meerdere aantallen, neem dan
€89,95
De Step2 Cascading Cove Zand & Watertafel is een geweldig speelgoed voor buitenhuis voor kinderen om plezier te hebben met vrienden.
€89,95
Deze Step2 Waterfall Discovery speelwand is ideaal voor kinderen omdat het hun verbeelding en creativiteit stimuleert terwijl ze plezier maken.
€74,95
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€69,95
Dit speelhuis zorgt voor een hele ervaring en houdt je kinderen urenlang zoet! De ballen kunnen op het dak worden gegooid.
€199,00
Leuk klim toestel met glijbaan om veel avonturen mee te beleven in de achtertuin.
€189,95
Combinatie van een glijbaan met een ballenbak er aan vast.
€159,95
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Dit speelhuis Gather and Grill van Step2 is met de uitgebreide ruimte perfect voor uw kinderen om te barbecueën en met hun vriendjes te genieten.
€569,95
Laat het regenen met de Summer Shower Splash watertafel van Step2 en koel af tijdens een warme dag met veel zon.
€69,95
Dit speelhuis heeft een veranda met ingebouwd bankje wat een perfect schaduwplekje is op zonnige dagen of schuilplaats als het regent. Rinkelende telefoon en deurbel (exclusief batterijen).
€579,00

Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren.

Step2 producten zijn innovatief en bieden jarenlang speelplezier.

In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in hun motoriek en sociale aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en samen delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen.

Naast voldoende beweging is lachen ook heel gezond.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x