De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Step2

Sorteer op:

Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. Bij de watertafel wordt een emmer geleverd zodat de kinderen in de goot kunnen scheppen
€104,95
Victor Veilig Verkeersmaatje van Step2
€34,95
Stuur zwemmers voor een diepe zee duik uit de duikplank of stuur ze voor een ritje op de swingende glijbaan
Schep water in de bovenste laag en creëer een vloedgolf van plezier!
€88,95
De Step2 Cascading Cove Zand & Watertafel is een geweldig speelgoed voor buitenhuis voor kinderen om plezier te hebben met vrienden.
€99,95
Step 2 Krab Zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab.
Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen.
Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden.
€104,95
Met deze gave watertafel hebben kinderen uren speelplezier! Kleine avonturiers kunnen op deze tafel heerlijk rondspetteren.
€94,95
Deze Step2 Waterfall Discovery speelwand is ideaal voor kinderen omdat het hun verbeelding en creativiteit stimuleert terwijl ze plezier maken.
€73,95
Step2 Duck Pond Watertafel heeft een capaciteit van 15L. Deze Step2 watertafel is geschikt voor buitenspelen en is bedoeld voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Maak de zomer buiten spelen leuker met de koelende waterspetters, met de Step2 Duck Pond Watertafel.
€54,95
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€169,95
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€69,95
De Nick Zand & Water Picknicktafel van AXI is een multifunctionele picknicktafel. Nick heeft onder het afneembare tafelblad een geheime ruimte met twee blauwe bakken. Deze blauwe bakken kunnen gevuld worden met zand en/of water, maar je kunt er natuurlijk
€84,95
Deze Rollercoaster laat jou en je wagen op en neer gaan over de kleurige baan. Het duwen van de wagen naar boven is al een spannende gebeurtenis, maar als je naar beneden gaat wordt het helemaal gaaf!
€169,95
Water dat uit de watertoren valt geeft uren waterplezier!
€69,00
Maak je klaar om de splashzone te betreden met deze Step2 Watertafel. Deze watertafel is perfect voor actieve verbeeldingen die genieten van outdoor-avonturen.
€59,95
Dit speelhuis zorgt voor een hele ervaring en houdt je kinderen urenlang zoet! De ballen kunnen op het dak worden gegooid.
€199,00
Deze unieke zandbak met picknick tafel wordt geleverd incl. parasol, 2 schepjes, 2 emmertjes en een deksel voor de zandbak. De picknick tafel is geschikt voor maar liefst 4 kinderen.
€239,00

Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren.

Step2 producten zijn innovatief en bieden jarenlang speelplezier.

In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in hun motoriek en sociale aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en samen delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen.

Naast voldoende beweging is lachen ook heel gezond.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x