Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Step2

Sorteren op:

Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. Bij de watertafel wordt een emmer geleverd zodat de kinderen in de goot kunnen scheppen
€99,95
Step2 watertafel met 2 compartimenten; als er genoeg water in het hoge deel zit stroomt het zo naar het andere deel. Laat de poppetjes zo van de duikplank in het water springen om heerlijk in het water te zwemmen of snorkelen. De watertafel wordt inclusie
€99,95
Victor Veilig Verkeersmaatje van Step2
€39,95
Als het buiten warm is, spelen kinderen graag met water in de buitenlucht. Met de Rain Showers & Unicorns Watertafel van Step 2 kunnen kinderen het laten regenen op hun eigen mini waterpark en de grote emmer gebruiken om water van de onderste bak bovenin
€99,95
De Nick Zand & Water Picknicktafel van AXI is een multifunctionele picknicktafel. Nick heeft onder het afneembare tafelblad een geheime ruimte met twee blauwe bakken. Deze blauwe bakken kunnen gevuld worden met zand en/of water, maar je kunt er natuurlijk
€94,95
De Ball Buddies zijn terug en klaar om speelgoedballen rond deze Step2 Ball Buddies Adventure Center kinderwatertafel met twee verdiepingen te slepen!
€139,99
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€159,95
Stuur zwemmers voor een diepe zee duik uit de duikplank of stuur ze voor een ritje op de swingende glijbaan
Schep water in de bovenste laag en creëer een vloedgolf van plezier!
€94,95
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€79,99
Step 2 Krab Zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab.
Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen.
Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden.
€119,95
De Step2 Cascading Cove Zand & Watertafel is een geweldig speelgoed voor buitenhuis voor kinderen om plezier te hebben met vrienden.
€119,99
Kleine waterratjes kunnen het de hele dag laten regenen met deze interactieve Summer Showers Splash Tower Water Table van Step2.
€74,99
Step2 Naturally Playful zandbak is een grote zandbak met een afsluitbare deksel. Een leuk schattenbaaiontwerp, plezier voor meerdere kinderen.
€109,99
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Met dit product kunt u de Up & Down mini achtbaan uitbreiden. Super leuk voor een nog langere rit op de achtbaan.
€109,99
Kinderen hebben nog nooit zo'n Step2 Spill & Splash Seaway Water Table gezien! Peuters en kleuters zullen het fantastisch vinden om de zwemmers met de springplank te lanceren of een waterval te creëren op deze zintuiglijke speeltafel met meerdere niveaus.
€99,99

Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren.

Step2 producten zijn innovatief en bieden jarenlang speelplezier.

In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in hun motoriek en sociale aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en samen delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen.

Naast voldoende beweging is lachen ook heel gezond.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x