Step2

Sorteer op:

Victor Veilig Verkeersmaatje van Step2
€34,95
Gave speeltafel inclusief autos en tracks.
€114,95
Deze Rollercoaster laat jou en je wagen op en neer gaan over de kleurige baan. Het duwen van de wagen naar boven is al een spannende gebeurtenis, maar als je naar beneden gaat wordt het helemaal gaaf!
€169,95
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€69,95
Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. Bij de watertafel wordt een emmer geleverd zodat de kinderen in de goot kunnen scheppen
€104,95
Kleine avonturiers zullen dolle pret hebben met deze uitkijktoren van PAW Patrol! Het speeltoestel is gemaakt van robuust materiaal en is uitgevoerd in de kleuren van de helden uit Adventure Bay.
€349,95
Step2 speeltoestel Adventure Lodge Play Center.
€1.485,95
Deze speeltafel wordt geleverd inclusief autootjes en racetrack. Wie is er als eerste over de finish? Laat je auto van boven naar beneden rijden en dan van de mega glijbaan af; welke auto komt er het verst? Inclusief 2 Hot Wheels auto's.
€69,95
Wat zie ik daar? Alles! Dankzij het Lookout speelhuis van Step2 is jouw kleintje overal van op de hoogte.
€249,00
Dit speelhuis heeft een veranda met ingebouwd bankje wat een perfect schaduwplekje is op zonnige dagen of schuilplaats als het regent. Rinkelende telefoon en deurbel (exclusief batterijen).
€579,00
Dit Step 2 Sweetheart speelhuisje is een leuk en charmant huisje in peperkoekstijl. Door zijn grootte kunnen de kinderen met een gerust hart wat vriendjes uitnodigen want er is plaats genoeg. Dankzij de buitengrill kan iedereen ook gezellig blijven eten i
€389,95
Step 2 Krab Zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab.
Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen.
Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden.
€109,95
Nu verkrijgbaar als los item: de originele rode Victor Veilig Vlag.
€8,95
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€169,95
De eerst glijbaan van je kleintje. De glijbaan heeft 2 traptreden. Op deze manier leert je kinderen zijn motorische vaardigheden te vergroten.
€69,95

Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren.

Step2 producten zijn innovatief en bieden jarenlang speelplezier.

In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in hun motoriek en sociale aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en samen delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen.

Naast voldoende beweging is lachen ook heel gezond.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x