Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Houten speelhuisjes

Sorteren op:

Smoby ondervloer voor de speelhuisjes.
€33,95
Groenten snijden, koken, afwassen of met zand en water spelen? Alles is mogelijk met de Rosa Zand & Water Speelkeuken Medium van AXI. Met de 17-delige accessoire set bestaande uit 2 bordjes, rekje, snijplank, mes en 6 stuks groente en fruit uit twee delen
€119,00
Groenten snijden, koken, afwassen of met zand en water spelen? Alles is mogelijk met de Rosa Zand & Water Speelkeuken Medium van AXI. Met de 17-delige accessoire set bestaande uit 2 bordjes, rekje, snijplank, mes en 6 stuks groente en fruit uit twee delen
€189,00
Ø 183 cm - Tooltip Belastbaar tot: 50 kg - 3 poten Inclusief veiligheidsnet - Vorm: Rond
€221,00
Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit om te spelen in dit leuke en kleurrijke speelhuisje met echte ramen en halfopen deur.
€249,00
Het Backyard Discovery Sweetwater Speelhuis is leuk voor het hele gezin. Het zal er uitstekend uitzien in elke tuin en heeft brede ramen die veel natuurlijk zonlicht en wind toelaten.
€279,00
Het Timberlake Speelhuis is een geweldig speelhuis waar iedereen dol op zal zijn. Het heeft brede ramen die zonnige briesjes door kunnen blazen.
€279,00
Met dit houten huisje in de tuin kun je uren spelen! En het leuke is dat je het huisje elke kleur kunt maken die jezelf wilt! Dus maak er een prinsessenkasteel, soldatenhut of brandweerkazerne van.
€289,00
Lodge is een leuk basis huisje. De ramen kunnen echt open en dicht en door het stoere halve deurtje kun je goed naar buiten kijken.
€299,00
Dit huisje lijkt zo uit een sprookje te komen. Door de scheve raampjes en deurtjes ziet het er knus en gezellig uit. Onderin het huisje zit zelfs een klein spiekraampje. Hierdoor kun je de omgeving stiekem in de gaten houden.
€299,95
Geen gewoon speelhuis, maar een sprookjeshuisje... Met dit houten huisje in de tuin lijk je net Alice in Wonderland of Sneeuwwitje in het huis van de zeven dwergen! Dek de tafel maar vast, voordat de dwergen thuiskomen van een dag hard werken.
€319,00
In het EXIT Fantasia 100 houten speelhuis voelt ieder kind zich thuis. Je wordt al vrolijk door alleen naar de speelhuisjes te kijken.
€349,00
In het EXIT Loft 100 houten speelhuis hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit houten speelhuisje staat op de grond, neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor geschikt voor iedere tuin.
€399,00
Verbind de gewenste boomhutten met elkaar met het Junglepad en creëer zo je eigen speelcombinatie.

Deze brug zal volledig gemonteerd worden bij u op locatie!
€423,00
Speelhuisje in Grijs/Wit
€429,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x