Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Segway E-KickScooters

Sorteren op:

We hebben het beste voor onze jongeren bewaard: de Ninebot eKickScooter ZING E8 Powered by Segway. Leuke en levendige kleuren aan de buitenkant, veilig en van hoge kwaliteit aan de binnenkant. Er staan spannende nieuwe avonturen te wachten!
€219,00
Slank, lichtgewicht, gepersonaliseerde sfeerverlichting, dynamische stuurvorm. Wees de coolste tiener in de stad met de Ninebot eKickScooter ZING E10!
€239,00
De Ninebot KickScooter E22E Powered by Segway is perfect voor forenzen en vakantiegangers, met ca. 20 km/u maximale snelheid.
€379,00
Met de Ninebot KickScooter E25E Powered by Segway hoef je niet te kiezen tussen nuttig, stijl of comfort: hij combineert de drie.
€469,00
Naast het uitstekende ontwerp, is de nieuwe Ninebot MAX G30LE ontworpen om steviger en krachtiger te zijn voor Maximaal plezier.
€649,00
De Ninebot KickScooter MAX G30E II heeft het grootste bereik (65km) binnen zijn klasse, robuuste 10-inch luchtbanden en een 'one touch'-inklapbaar frame om bestuurders te prikkelen met een betrouwbaardere en comfortabelere rijervaring.
€739,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x