Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Longboards

Sorteren op:

Street Surfing Pintail Road Line. Met dit klassieke skateboard kun jij al jouw tricks en slides oefenen! Doordat het skateboard niet zo groot is, is hij extra wendbaar.
€69,95
Deze Street Surfing Curve 39 Higher is geschikt om op straat en in de heuvels mee te cruisen. Hij heeft een stabiele ligging door de gebruikte wielbasis, maar zonder in te hoeven leveren op het maken van scherpe bochten en soepele bewegingen.
€68,95
Dit Surfing Cut Kicktail Rumble Jungle board van Street Surfing is ideaal voor cruisen op straat! Ook kun je met dit longboard goed manoeuvreren.
€55,95
Street Surfing Kicktail 36 Out Longboard. Dit klassieke longboard is geschikt voor alle ondergronden! Het tijdloze longboard is vergelijkbaar met een skateboard, maar het heeft een langer board.
€54,50
Street Surfin Cruiser 28 Rocky Mountain. Met dit klassieke skateboard kan jij aljouw sticks en slides oefenen! Doordat het skateboard niet zo groot is, is bij extra wendbaar.
€43,95

Er zijn verschillende vormen op de markt, elk voor een bepaald gebruik. Kenmerken zijn deck ontwerp, flex patroon en montage van de trucks. In het algemeen zijn dit de beschikbare soorten longboards:

Cruiser longboards
Een Cruiser longboard is vaak ontworpen als een pintail. Geïnspireerd op een surfplank en het beste voor surfy ritten en soepel cruisen. En als je soms moet lopen, is het ook leuk als een mode-accessoire.
Wij raden een cruiser of penny longboard aan als je een beginner bent of gewoon wilt cruisen in stijl.

Downhill longboards
Deze technische boards zijn ontworpen als een stijve constructie voor maximale stabiliteit, terwijl je van een heuvel af racet. Motor bescherming is een voorkomende kleding wat gebruikt wordt voor downhill longboarden om je te beschermen bij hoge snelheden.
Een downhill longboard is voor jou bedoeld, als je over steile wegen wilt glijden, of als je gewoon een stijf board wilt met veel stabiliteit.

Freestyle longboards
Een freestyle longboard is, net als een downhill board, vaak in de vorm van een twintip en zeer technisch, maar komt met een zachter flex patroon. Freestyle boards zijn ontworpen voor stunts en slides op vlakke oppervlakken.
SkatePro adviseert een freestyle longboard als je op zoek bent naar de trickster binnen de longboards.

Dancers longboards
Dancers zijn erg lange longboards, speciaal ontworpen voor boardwalks. Dit soort "dansen" op een longboard is geïnspireerd door de bewegingen van de riders op een lange surfplank vooral rond de jaren 1950.
De dancer is een heel mooi board om ervaring op te doen van dansen tijdens het rijden en is het trainen van je balans op hetzelfde moment, maar is ook goed voor langere tochten met een longboard.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x