Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Stuntsteps

Sorteren op:

Kinderen zullen willen springen, carven en rondcrossen op deze geweldige en betaalbare scooter. De Street Surfing Trickster Firestarter in oranje, zwart en groen is ontworpen voor optimaal plezier en is geweldig voor beginners.
€49,00
Kinderen zullen willen springen, carven en rondcrossen op deze geweldige en betaalbare scooter. De Street Surfing Trickster Firestarter in oranje, zwart en groen is ontworpen voor optimaal plezier en is geweldig voor beginners.
€49,00
Street Surfing Torpedo Poison step. De stuntstep van StreetSurfing is een robuuste freestyle aluminium step, gemaakt om tricks mee te doen.
€67,00
De Torpedo Stunt Scooter van Street Surfing is een robuuste freestyle aluminium scooter, gebouwd om geweldige trucs uit te halen op het skatepark.
€67,00
Street Surfing Torpedo Armour step. De stuntstep van StreetSurfing is een robuuste freestyle aluminium step, gemaakt om tricks mee te doen.
€67,00
De Street Surfing Stunt Ripper gold is een hoogwaardige, stevige en geweldig ogende scooter met een CNC-vork. Het 54 cm brede versterkte stuur, de HIC-headset en de stevige 4-punts-aansluiting maken de Freestyle Scooter Street Surfing RIPPER gold perfect.
€93,95
De Street Surfing Destroyer Red Lightning stuntstep is de perfecte en betaalbare combinatie van kwaliteitsspecificaties en edgy designs.
€72,50
De stoere Speed Star met brede treeplank is een zeer populair en trendy stunttoestel voor kinderen van 8 - 14 jaar. De Speed ​​Star kan supersnel gaan op gladde ondergrond. Hij is licht en toch stabiel.
€248,00
De Madd Gear Carve Pro X is een prima step voor beginners of jeugd die opzoek zijn naar een step van hoge kwaliteit om de basis van het steppen te leren.
€67,95
Elektrische scooter waar je veel plezier van hebt tijdens het rijden. Driften, steppen of boarden doe je met de producten van Razor. Het Amerikaanse bedrijf maakt enorm populaire producten zoals de Waveboard, Ripstiks en stuntsteps.
€214,95
Met de Crazy Cart van Razor kun je thuis rijden, spinnen en driften als een echte pro stuntracer. De Crazy Cart is een elektrische op accu aangedreven go-kart geschikt voor egaal terrein.
€399,00
Deze step van Razor is er speciaal voor gemaakt om gave stunts en trucs op te doen. De Stunt Entry Carbon Lux is een licht model en is erg sterk, waardoor deze step wel tegen een stootje kan.
€74,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x