Webwinkel geopend | klantenservice woensdag t/m zaterdag | winkel woensdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Darten

Sorteer op:

De XQ-MAX Michael van Gerwen Rubberised dartpijlen zijn 23 gram, het ideale gewicht voor een pijl volgens Mighty Mike zelf!
€10,99
Het Elektronische dartbord Wildcard is ideaal voor zelfs de kleinste darters. Dat komt omdat de dartpijlen zijn voorzien van softtips. Je kunt je dus niet bezeren.
€38,95
Het Magnetische dartbord is een perfect werkende dartbordenset. Bij het Magnetic Board worden 2 sets magnetische dartpijlen meegeleverd. Ideaal voor de kleinste darters.
€14,95
Het Classic dartbord is een instapmodel dartbord. Dit dartbord heeft ronde bedrading en is ideaal voor de startende dartspeler. Elk Classic board wordt geleverd met een Bristle Board Bracket als ophangsysteem.
€28,95
Het Advantage 501 dartbord is het wedstrijdbord van Bull’s. Het advantage board is een dartbord wat erg lang mee gaat door de hoge dichtheid van het Afrikaanse sisal.
€67,95
Het Shark Pro dartbord is een superfijn dartbord met professioneel ingelegd (messen)draad. Dit mooie professionele instapmodel dartbord is perfect voor horeca en thuisgebruik. Het bord wordt geleverd met een geavanceerd ophangsysteem Rotate Fix Bracket.
€48,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x