Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Pooltafels

Sorteren op:

De Baltimore is een 8ft pooltafel met 3-delige leisteen. Deze tafel is geschikt voor intensief gebruik, maar door zijn scherpe prijs erg gunstig in de markt. Geschikt voor (bedrijfs)kantines.
€1.295,00
Een kleine pooltafel die op tafel of op de grond geplaats kan worden. Geschikt voor (kleine) kinderen maar ook volwassenen die op vakantie niet zonder poolen kunnen.
€68,95
Met de Cougar Icing opklapbare Airhockey tafel haal je de speelhal bij jezelf in huis.
€219,00
Met de Hustle XL Pooltafel van Cougar kun je binnen de kortste keren genieten van een gezellig potje poolbiljart.
€349,00
De pooltafel Centre Shot is een meubel met nauwkeurige afwerking. Het frame van de tafel is volledig gemaakt van MDF met een laagje UV bestendige melamine die de tafel beschermt tegen zonlicht en krassen.
€2.189,00
De strakke lijnen van de pooltafel Area Spot zorgen ervoor dat hij in ieder interieur past!
Deze pooltafel heeft een eersteklas afwerking en high-yield stootbanden.
€1.889,00
Met de Hustle L Pooltafel van Cougar kun je binnen de kortste keren genieten van een gezellig potje poolbiljart.
€249,00
De Reverso Pool & Airhockey Tafel van Cougar biedt dubbel speelplezier met één speeltafel! Op eenvoudige wijze en in mum van tijd wissel je tussen pool en airhockey.
€899,00
Voor een gezellig avondje poolen hoef je de deur niet meer uit. De Saphir Pooltafel van Cougar heeft alles wat je van een pooltafel mag verwachten.
€719,00
Voor een gezellig avondje poolen hoef je de deur niet meer uit. De Topaz Pooltafel van Cougar heeft alles wat je van een pooltafel mag verwachten.
€599,00
De Baltimore is een 7ft pooltafel met 3-delige leisteen. Deze tafel is geschikt voor intensief gebruik, maar door zijn scherpe prijs erg gunstig in de markt. Geschikt voor (bedrijfs)kantines.
€1.195,00
De Heemskerk pooltafel Summer Pool is bestand tegen zon, wind, regen, stof en vocht, je kunt de tafel dus permanent buiten laten staan.
€2.789,00
Een pooltafel met mooi groen speelveld op de officiële hoogte, maar geschikt voor kleinere ruimtes. Geschikt voor kinderen tot 14 jaar.
€98,95
Nieuw bij Heemskerk! Een pooltafel met mooi groen speelveld op de officiële hoogte, maar geschikt voor kleinere ruimtes. Geschikt voor kinderen tot 14 jaar.
€98,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x