Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Zwembad onderhoud

Sorteren op:

Deze Intex Pool Maintenance Kit wordt geleverd inclusief een telescopische, aluminium steel van 239 cm, bodemzuiger die deeltjes van de bodem opzuigt en opvangt en skimmer waarmee alle drijvende verontreiniging uit het zwemwater verwijderd kan worden.
€26,95
Starterskit voor onderhoud van het zwemwater voor baden tot 10.000 liter inhoud.
€22,95
Basis schoonmaakset voor het zwembad. De set bevat een skimmer, wandborstel en eeen vacuumborstel. Complete schoonmaakset voor het zwembad. Te gebruiken in combinatie met telescoopsteel 0775449.
€16,95
Terwijl de Intex 2-in-1 chloordrijver in je spa of zwembad dobbert houdt hij het water lekker helder en schoon.
€5,50
De zwembad skimmer voor frame zwembaden is het ideale product voor het schoonhouden van het zwemwater. De skimmer is geschikt voor alle filterpompen van EXIT Toys en verwijderd vuil zoals bladeren en insecten uit het wateroppervlak.
€23,95
Natriumdichloorisocyanuraatdihydraat, 60% actief chloor, 2.7 grams tablet. Snel oplossende tabletten die zorgen voor desinfectie. Speciaal ontwikkeld voor kleinere baden. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool chlorinator.
€9,95
Trichloorisocyanuurzuur, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool Chlorinator.
€16,95
Mini pool tester, voor het snel en gemakkelijk testen van de pH-waarde en het gehalte vrij chloor. Inhoud: 40 testtabletjes.
€7,95
Uitschuifbare aluminium steel, stofzuiger voor aan de pomp, skimmernet om oppervlakte vuil te verwijderen, wandborstel, twee verschillende zuigmonden voor de stofzuiger, aansluit bevestiging voor aan de pomp.
€54,95
Natriumdichloorcyuanuraat, 60% actief chloor, granulaat. Snel oplossend product, toe te passen bij een shockbehandeling of om bij te chloreren bij gebruik van Pool Power Mini tabletten.
€15,95
Luxe schoonmaakset voor het zwembad. De set bevat een skimmer met opvangset, wanwandborstel en een vacuumborstel. Complete schoonmaakset voor het zwembad. Te gebruiken in combinatie met telescoopsteel 0775450.
€27,50
De EXIT draadloze bodemstofzuiger is een praktische, draagbare en oplaadbare stofzuiger waarmee je eenvoudig viezigheid zoals zand, steentjes en ander vuil op de bodem van je zwembad of spa verwijdert.
€194,95
Aluminium telescoopsteel, uit te schuiven tot een lengte van 239 cm. Kan worden gebruikt in combinatie met Intex opzetstukken zoals 0775445, 0775447 en 0775451.
€8,95
Pool Power pH-Plus is een pH verhoger in granulaatvorm. De benodigde hoeveelheid oplossen in een kunststof emmer met water en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak verden, bijvoorbeeld met een gieter. Wordt geleverd in flacon van 1 kg.
€7,95
Zwembad thermometer, met een lengte van 16,5 cm en blijft in het zwembad drijven. Wordt op blisterkaart geleverd.
€4,50
Intex repair patches. Blisterkaart met 6 reparatievelletjes om een lek in een opblaasartikel te kunnen plakken.
€0,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x