Trendiamo Endurance E-Step (45 km/u) Lithiumaccu

Niet op voorraad
1.650,00
1 tot 3 werkdagen

De nieuwe opvouwbare Trendiamo Endurance Elektrische step wordt aangedreven door een 800 Watt hub-motor. Dit zorgt ervoor dat deze e-step snelheden kan halen van maar liefst 40Km/h, en heeft ongeveer een actieradius tot 80 kilometer.

  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De nieuwe opvouwbare Trendiamo Endurance Elektrische step wordt aangedreven door een 800 Watt hub-motor. Dit zorgt ervoor dat deze e-step snelheden kan halen van maar liefst 40Km/h. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie, in de bus, de trein of in uw auto. De e-step vouw je vervolgens weer snel uit, en rijden maar.

Verder heeft deze e-step ook voor- en achtervering, schijfremmen, aangepaste luchtbanden en extra isolatie rondom de batterij. Met de E-steps van Trendiamo koop je een voertuig dat het vele jaren vol moet houden. Wij bieden dezelfde step in 5 versies aan. Off-road, City, Country, Far Drive en Metropole.

Met deze elektrische steps kun je op elke ondergrond zonder problemen rijden. De banden hebben diepe groeven die helpen tegen het glijden of vast raken. Daarbij zijn het lucht-gevulde banden die nog extra schokken opvangen. De geveerde vork helpt hier natuurlijk prima bij. Dit is één van de beste veringen op de markt binnen de E-steps. Zowel voor- als achteraan heb je verlichting. Deze verlichting is krachtig genoeg om ver vooruit te kijken in het donker. Met 800 Watt vermogen kun je iedere hoogte nemen. De schokbrekers voor- en achteraan zorgen ook nog voor een aangenaam rijplezier. De snelheid ligt op 40 km/u en de batterij houdt het zo’n 80 km vol. Goed voor iets minder dan twee uur rijplezier!

Kenteken

Als wij het kenteken van de e-step Endurance op naam zetten, gaat dit via de ahv Certificate Of Conformity documentatie.

In dit document staan alle technische gegevens van uw voertuig, die de toelatingsautoriteiten nodig hebben om de registratie af te handelen. Dit document van COC geven wij mee bij aankoop van deze elektrische step Trendiamo Country. Van dit document wordt door ons een scan gemaakt. Wij sturen u een tijdelijk documentnummer en tenaamstellingscode van de RDW op, waarmee u naar het postkantoor kunt gaan, om step op naam te zetten.

U krijgt dan een vrijwaringsbewijs, dat u aan ons geeft bij aflevering van uw step. Dit proces duurt een paar dagen. Wij leveren de e-step rijklaar, en met een volle accu af. Het kentekenbewijs wordt door het RWD per post aan u verstuurd. Let op dat u zelf deze e-step wel goed verzekerd.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Trendiamo Endurance E-Step (45 km/u) Lithiumaccu