BSP La Dolce Vita Familiefiets N7

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf 949,00
1 tot 5 werkdagen
De moederfiets in een moderne verpakking! In bruikbaarheid is de La Dolce Vita volledig afgestemd op het prettig vervoeren van kinderen, dit zie je terug in het verlengde frame, de ruimte bij het voorzitje en de stabiele Hopper dubbele poot standaard.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De La Dolce Vita is in alles een pure moederfiets. Verlengd frame, verlengde bagagedrager, stabiele standaard, stuurslot en een goed passend stuur.

De BSP La Dolce Vita combineert goed het design en uitstraling van een transporter met de praktische bruikbaarheid van een echte moederfiets.  Hip, Trendy, maar ook functioneel en degelijk.

Stevige dubbelpoot standaard

Sterk, stabiel en betrouwbaar; bij deze BSP wordt de praktische Hopper dubbelpoot standaard gebruikt. De middenstandaard Hopper zwart is een robuuste dubbele standaard en is speciaal voor de familiefietsen ontworpen. Door de dubbele standaard kan je je fiets beladen terwijl deze op het standaard staat zonder dat deze zal omvallen. De standaard geeft zekerheid bij een kinderzitje voor- of achterop.

Ideaal met zitjes

Goed ontworpen met veel ruimte voor het zitje. Je kind zit ook lekker comfortabel en veilig door de zachte foamlaag op het stuur. Bobike zitjes optioneel

Let op: Fiets wordt geleverd exclusief getoonde zitjes

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BSP La Dolce Vita Familiefiets N7