EXIT Robotmaaierstop L voor trampolines

Op voorraad
79,00
Alleen online
1 tot 3 werkdagen
1 tot 3 werkdagen
De EXIT robotmaaierstop L is een blokkade die aan trampolines bevestigd wordt, zodat een robotmaaier het gras rondom en onder de trampoline goed kan maaien zonder de trampoline te raken. De stop wordt gevormd door een metalen buis met schroefdraad die je tussen de poten van de trampoline klemt.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

EXIT robotmaaierstop L voor trampolines (set van 2)

De EXIT robotmaaierstop L is een blokkade die aan trampolines bevestigd wordt, zodat een robotmaaier het gras rondom en onder de trampoline goed kan maaien zonder de trampoline te raken. De stop wordt gevormd door een metalen buis met schroefdraad die je tussen de poten van de trampoline klemt. De buis is in lengte verstelbaar door de schroefdraad en zit dus altijd stevig tussen de poten. Hou bij het bevestigen van de stop rekening met de hoogte van de behuizing van de robotmaaier, zodat je zeker weet dat jouw maaier de stop opmerkt en wegblijft van het trampolineframe. Dankzij de EXIT robotmaaierstop gaan een trampoline en robotmaaier prima samen in de tuin.

Met de EXIT robotmaaierstop L bepaal je zelf of je de hele trampoline of alleen de poten wil blokkeren. Wanneer alleen de poten geblokkeerd worden, kan de robotmaaier goed bij het gras onder de trampoline. Willen de kinderen juist op de trampoline springen terwijl de robotmaaier aan het werk is? Kies er dan voor om de hele trampoline te blokkeren.

De stop wordt in een set van twee stuks verkocht en is geschikt voor veel EXIT trampolines én voor veel andere trampolines met W-poten. De afmeting van de trampoline bepaalt hoeveel sets je nodig hebt om de poten of de hele trampoline te blokkeren:

Afmeting trampoline Poten blokkeren Hele trampoline blokkeren
305 cm 2 sets 3 sets
366 cm 2 sets 4 sets
427 cm 2 sets 4 sets
214 x 366 cm 2 sets 4 sets
244 x 366 cm 2 sets 4 sets
244 x 427 cm 2 sets 4 sets
275 x 458 cm 2 sets 4 sets
305 x 519 cm 2 sets 4 sets
Standaard inbegrepen
  • 2 robotmaaierstops L (1 set)

 

Let op: deze robotmaaierstop is niet geschikt voor ronde Elegant en Elegant Premium trampolines, hiervoor zijn speciale robotmaaierstops beschikbaar.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
EXIT Robotmaaierstop L voor trampolines