Trendiamo Performance E-Step (65 km/u)

Niet op voorraad
1.475,00
1 tot 3 werkdagen

De Trendiamo Performance is met zijn tweewiel aandrijving erg krachtig en haalt snelheden van wel 65 Km/u! Echt gericht op power & fun op het eigen terrein!

  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Dankzij de dubbele 1200 Watt motoren wordt er enorm veel kracht geproduceerd. Hierdoor trek je niet alleen vliegensvlug op, maar behaal je ook een topsnelheid van ruim 65 kilometer per uur. Dit is dan ook de reden waarom dit model voornamelijk bedoeld is voor de fun en uitdaging.

Ondanks zijn hoge topsnelheid trek je geruisloop op, omdat de het vermogen direct naar de wielen wordt overgedragen. Hierdoor gaat er bovendien ook geen kracht verloren en benut je de volledige power tijdens het rijden.

Een groot voordeel van het Performance model is de ruime actieradius van maar liefst 45 kilometer. Uiteraard is de maximale actieradius afhankelijk van hoeveel vermogen je verbruikt.

Rijd je bijvoorbeeld constant op topsnelheid? Dan zal de accu sneller leegraken. Echter kun je de accu bij thuiskomst gewoon weer opladen met stroom, dit duurt ongeveer 6 tot 8 uur.

Het Performance model van Trendiamo is, zoals de naam al doet vermoeden, ontwikkeld om zijn prestaties. Dit is dan ook de reden waarom dit model voornamelijk bedoeld is voor het plezier en de adrenaline.

De elektrische step is niet geschikt voor de openbare weg en kan ook niet worden gekeurd bij het RDW. Je kunt er dus wel lekker mee gaan crossen op eigen stuk terrein, waar je ermee kunt doen wat je wilt. Houd hierbij wel altijd rekening met je veiligheid en zorg ervoor dat je rekening houdt met anderen.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Trendiamo Performance E-Step (65 km/u)